Ako správne utiahnuť šnúrky na topánkach

Robíte správne veci alebo robíte správne veci? S teniskami zvládnete oboje. Kupovať svinstvá znamená robiť správne veci. Vaše nohy sa vám poďakujú za ideálne pohodlie a komfort pri každej príležitosti. Ako to však súvisí so všetkým, čo sa robí správne? Šnúrky do topánok môžu predviesť veľa šou, takže si zaslúžia tie správne väzby. Na čo si dať pozor.

Cikcakové šnurovanie je jednou z najobľúbenejších možností. Je to vynikajúci a nenápadný zákrok, ktorý nositeľovi zaručuje pohodlie a profesionálny dizajn. Je to veľmi jednoduchý trik, každý to určite vie, ale nie každý pozná presný a správny princíp. Poďme si teda týmto procesom správne prejsť od začiatku.

Máte svoje tenisky vynikajúce. Prvý, najdôležitejší krok je za vami. Poďme teda na prácu so šnúrkami. Položte topánku pred seba tak, aby palec smeroval od vás. Navlečte šnúrku cez dva otvory v hornej časti tak, aby konce smerovali von. Zamerajte sa na medzery na oboch stranách a zarovnajte ich tak, aby boli od seba v rovnakej vzdialenosti. Táto prvá fáza šnurovania je najdôležitejšia. Je to tak preto, lebo poskytuje správny základ pre celý proces.

Vezmite do ruky pravú časť šnúrky a zatiahnite ju do druhého otvoru v ľavom stĺpci. Nemusíte sa báť, že budete šnúru ťahať dovnútra alebo von. V tomto popise použijeme metódu, pri ktorej je struna otočená zvonku dovnútra. Tento štýl sa ukáže byť elegantnejším výsledkom. Inak určite nič nepokazíte. Rovnakú taktiku urobte aj s ľavou stranou struny. Takže ho umiestnite do druhej diery v pravom stĺpci. Jediné, na čo si treba dávať pozor, je udržiavať konzistentný proces počas celého obdobia záväzkov. Takže ak začnete viazať šnúrku zvonku dovnútra, nemeňte nasledujúcich pár krokov.

Správny postup už poznáte. Opakujte toľkokrát, koľko vám to váš sortiment tenisiek dovolí. Nebojte sa, nebude to dlho a budete môcť vykročiť do sveta vo svojich obľúbených topánkach. Keď ste strunu pretlačili cez poslednú dieru, ste pripravení prejsť do najrozkošnejšej fázy. Vyberte si svoj obľúbený štýl luku a novo vytvorená sada je na svete.

Medzi ďalšie štýly, ako napríklad šnúrky na topánkach, patria metódy ako rovné šnúrky na topánkach, vysoký podpätok, sieťka alebo mašľa. Takže ak chcete úplne originálny dizajn, hľadajte také rozmanité metódy. Metóda viazania cik-cak je však jednoznačne najjednoduchšia a zároveň najpopulárnejšia, pretože vzhľad ponúka celý rad elegancie. Ak zvolíte tento postup, určite nepokazíte.

Popísali sme, ako zoradiť cikcakové čiary. Nakoniec, práve tu možno nájsť posledné inšpirácie. Zakrývajú výber šnúrok. Najbežnejšie vyrábané materiály sú polyester, bavlna, nylon alebo polypropylén. Lepšie vás zviažu, ale ploché sú v dnešnej dobe veľmi populárne.

Ako navliecť šnúrky