Roztiahnuteľné silikónové káble alebo praktické riešenie riešenia problémov

Stále povoľujete šnúru? Problém nastane, len keď sa ponáhľate, napr. B. na dôležité stretnutie. Tento problém sa dá ľahko vyriešiť. Ako?

Odviazané struny, to je veda

Po obutí sa cítite ako dieťa v prvej triede, ktoré usilovne zamotáva topánku všetkými možnými spôsobmi a nevie nájsť správne riešenie, ktoré by jej zabezpečilo dostatočne silné uchopenie? Chyba nie je vo vás. „Syndróm leasingu“ už vedci skúmali. Podľa tímu z Kalifornskej univerzity v Berkeley to nie je spôsobené trápnosťou zväzku, ale skôr jednoduchou fyzikou. Účinok má pohyb chodidla a zotrvačnosť voľných koncov strún. To všetko spôsobí toľko nenávideného uvoľňovania, ako sa dokázalo v praktických testoch. Vedecký tím nakoniec venoval výsledkom svojho výskumu 17 stránok odbornej teórie. Stručne povedané, šnúrky sú vážne záležitosti, ktoré si zaslúžia pozornosť vo vedeckých kruhoch. Aby to nefungovalo, je to takmer otázka života. Koľkokrát sa vám podarilo vyšliapnuť a zakopnúť o neviazanú šnúrku? Máme pre vás riešenie, ktoré našťastie nepotrebuje také komplexné vysvetlenie.

Farebné silikónové šnúry

Klasické šnúrky do topánok už nepískajú, hitom sú šnúry

Silikónové šnúry sú vynikajúcim pomocníkom pre večnú kravatu. Sú praktické a prichádzajú v mnohých farebných kombináciách, od veľmi jemných až po tie najšialenejšie odtiene. A čo je najdôležitejšie, netrpia vyššie uvedenou chorobou, poznamenali. Je to tak preto, lebo silikónové šnúry nie je potrebné vôbec šnurovať. Hodí sa na každý typ obuvi, ktorá je vhodná na zaviazanie. Musíte teda pristáť na svojich obľúbených teniskách. Musíte ich len vymeniť, vďaka rôznym dĺžkam sa hodia ku každej veľkosti topánky. Sú veľmi flexibilné a odolné, takže určite nehrozí riziko poruchy. Zároveň ich vďaka prispôsobivosti v topánke môžete upraviť tak, aby topánky „nelietali“ alebo neboli nijako utiahnuté. Zaručene ich ocenia nielen deti a tínedžeri, ale aj všetci hraví dospelí, ktorí majú radi nádherné farby a praktické využitie. Ak šnúrky náhodou časom stratili kúsok zo svojej krásy a nechcete ich úplne ľutovať, stačí ich len ľahko očistiť.

Natiahnutá modrá silikónová šnúra