Ktoré ponožky do tenisiek?

Ponáhľate sa do práce a márne ste zvedaví, ktoré ponožky urobia elegantné duo s vašimi obľúbenými teniskami? Správne príslušenstvo nie je vždy ľahké a vyžaduje si chvíľu sústredenia. A čo módne trendy? Zaujíma vás súčasná ponuka návrhárov? Tohtoročná sezóna sa nesie v rytme ležérnej elegancie, ktorú sprevádzajú zložené ponožky, ale časom sa ponožky stiahnu aj do polovice lýtok. Máte radšej súčasný trend alebo skúsenú klasiku?

Ktorá farebná kombinácia je jednoducho najlepšia?

Základom úspechu je výber vhodných kombinácií odtieňov jednotlivých farieb. Tento rok sú veľmi módne biele, čierne, hnedé a béžové. Jedná sa o univerzálne farby, ktoré sú vhodné pre jednoduché kombinácie nízkej športovej obuvi. Môžete tiež zvoliť jemné pastelové odtiene, ktoré ich zvýraznia alebo zvýraznia. Efektne vyzerajú členkové ponožky, ktoré ladia s topánkami. Nebojte sa siahnuť po značkovom sortimente.

Aké ponožky zvoliť pre športovú obuv?

Výber vhodných ponožiek závisí od materiálu tenisiek, ich veľkosti a ročného obdobia. Ponožky sú vhodné k nízkym teniskám, klasické ponožky alebo nižšie ponožky je možné zvoliť pre vyšší členok. Odporúčajú sa absorpčné bavlnené materiály a funkčné vlákna, ktoré sú vhodné pre aktívnych športovcov. Tiež často obsahuje strieborné vlákna, ktoré majú antibakteriálny účinok. Je tiež vhodné nosiť ponožky z ľahkého plátna, aby topánky, ktoré si vyberiete, nespôsobovali otlaky a pľuzgiere.

A čo ponožky na vysokom podpätku?

Pre vysoké podpätky zvoľte klasické alebo módne pančuchy. Strih topánok by mal podporiť ich vzhľad iba pôsobivou ležérnosťou. Módne ponožky lepšie vyniknú v lodnom strihu. Funkčné ponožky z funkčného materiálu sú však vždy k dispozícii. Výber medzi kvalitnými funkčnými alebo bavlnenými ponožkami zaisťuje bezproblémový pohyb a nohy bez nepríjemných pľuzgierov.

Závisí to od zvoleného materiálu?

Výber materiálu má zásadný vplyv na pohodlie obuvi. Funkčné vlákna prispievajú k dodržiavaniu určitých hygienických zásad. Vhodná je aj bavlna, ale s prihliadnutím na sezónnosť a výšku členka. Na leto je lepšie zvoliť jemnejšie a ľahšie materiály. Zvolený materiál uľahčuje váš pohyb a ponúka vám maximálne pohodlie pri športových aktivitách. Hnedé ponožky sa práve krájajú na hnedé topánky a nebojte sa byť kreatívni.

Bez ohľadu na to, či sledujete módne trendy alebo skúsenú klasiku, vždy sa sústreďte na pohodlie a komfort. Cvičenie je prospešné v každom veku. Iba so správnym vybavením si ho budete môcť vychutnať naplno.

Gymnastické ponožky