Ako zladiť kabelku a tenisky

Vysoká škola módnych kombinácií alebo Ako zladiť kabelku a tenisky

Kabelka musí zodpovedať topánkam podľa zavedeného módneho pravidla. Je to stále pravda? Ako sa naučím kombinovať tenisky a kabelku?

Akú kabelku si zvoliť?

Kabelka musí nielen zodpovedať vášmu módnemu štýlu, ale musí byť aj praktická. Vyberte si aktuálne udalosti podľa svojho životného štýlu.

Vyberte si slušný lístok na schôdzku, ktorý sa hodí do vašej peňaženky a mobilného telefónu. Malé dámske kabelky už dávno nie sú výsadou iba čisto formálnych udalostí, ale dajú sa použiť aj na každodenné nosenie.

Ak potrebujete šikovný kúsok na celý deň v meste, nájdite si tašku cez rameno, ktorá vám bude visieť po tele. Výhodou tohto typu kabelky je dizajnová variabilita, je vhodná pre elegantný aj športový štýl.

Počuli ste už názov nákupná taška? Priestranná pevná kabelka ponúka dostatok miesta pre všetky potrebné veci. Nakoniec, tieto kabelky dostali svoje meno jasne, pretože sa na ne pohodlne zmestíte celý nákup. Sú ideálnou voľbou pre zaneprázdnené ženy a matky.

Ako zladiť kabelku k teniskám

Je vhodná, keď kabelka zapadá do zvyšku outfitu. Nakoniec sme si to vybrali na základe príležitosti a na formálne stretnutie v roztrhaných rifliach asi nepôjdeme.

Kabelka by tomu mala zodpovedať. Čisto atletický štýl si vyžaduje aj športovú kabelku. Ak sa ocitnete v éterickej víle v rozvinutej tylovej sukni, doprajte si dievčenskú kabelku, ktorá môže obsahovať viac dekoratívnych prvkov.

Materiál nemusí byť úplne totožný, ale jednotlivé prvky by mali navzájom „komunikovať“. Letná nízka plátenná kabelka je vhodná k nízkym teniskám, ktoré sa skvele hodia na rovnaké ročné obdobie.

Musia byť topánky aj kabelka rovnakej farby?

Ladenie topánok a kabeliek je už dlho módnou dogmou. Potom sa hravá móda chcela oslobodiť od tejto prísnej situácie.

Dnes sa dá povedať, že móda necháva vašu ruku voľnú. Topánky a kabelku si môžete zvoliť v rovnakej farbe, ak však chcete dopriať svoju kreativitu, môžete siahnuť po netradičných farebných kombináciách. Alternatívne môže pestrofarebná kabelka slúžiť ako kľúčový prvok v inak neutrálnom outfite.

Ak ste sa už rozhodli pre rovnakú farebnú zhodu, zvážte jednu: obe farby by skutočne mali byť rovnaké. Čím je farba zreteľnejšia, tým je zrejmejšia nezrovnalosť. Napríklad sa uistite, že sa červený odtieň skutočne zhoduje.

A pozor, zdanlivo neutrálna biela farba nemôže byť o nič menej zradná. Vyrába sa v mnohých farbách, ako je kriedová biela, slonová kosť atď. Ako prvá vám pomôže kombinácia bielej a „takmer bielej“. Oba odtiene nevyzerajú dobre vedľa seba, pretože menej žiarivý odtieň vyzerá trochu okázalo a „odplavene“.

Držíme sa tiež hesla, že jednoduchosť je krása. K honosnej kabelke sa hodia jednoduchšie topánky ako obyčajné biele tenisky. Crazy topánky alebo výstredné strieborné tenisky si naopak vyžadujú čisto minimalistickú kabelku.

<
Kabelka na tenisky