Ako nosím tenisky na kostým?

Športová obuv sa stala neoddeliteľnou súčasťou nášho oblečenia. Umožňuje nám voľný a pohodlný pohyb. Radi ich nosíme do práce, na športové ihriská, na prechádzky do prírody a na večierky. Ich popularita rastie a s tým sa menia aj módne trendy v schopnosti kombinovať tenisky s oblečením. Už sme si zvykli nosiť biele tenisky s farebnou sukňou, úzke rifle, doplnené ľahkou taškou, ba dokonca elegantný kostým.

Ktoré tenisky sú tie pravé?

Ak idete do spoločnosti a chcete na svoje okolie urobiť dojem výrazným a elegantným dojmom, musíte myslieť na vhodnú kombináciu topánok a oblečenia. Čisto športový štýl tenisiek sa hodí k športovému outfitu - rifliam s tričkom alebo mikinou alebo športovou sukňou. Dnešné módne trendy sú uvoľnenejšie a chcú kombináciu štýlových tenisiek s elegantným pánskym oblekom alebo dámskym kostýmom.

Viete vhodne kombinovať?

Hľadáte svoj osobitý štýl, pokiaľ ide o oblečenie, obuv, účesy a úpravu exteriéru? Základom úspechu je vedieť vhodným spôsobom kombinovať jednotlivé prvky. Slávni ľudia spolupracujúci s tímom návrhárov a vizážistov vám môžu veľa pomôcť a byť zaujímavou inšpiráciou. Pre ľahké kombinácie je vhodné zvoliť monochromatický outfit a topánky.

Tenisky a kostým

Outfit vhodný na tenisky?

Tenisky a športový outfit pôsobia sviežo a mladistvo. Navyše je veľmi pohodlný a dá sa v ňom robiť takmer všetko. Niet divu, že prelomili spoločenské dogmy a stali sa obľúbenými u mladých manažérov, ktorí hľadajú pre svoju prácu reprezentatívne, ale zároveň pohodlné oblečenie a obuv. Jednotliví výrobcovia (Tom Ford, Chanel) sa tiež sústredili na dizajn elegantných a športových oblekov.

Ktoré tenisky sú vhodné k šatám?

Takmer všetky tenisky na nízkej platforme sú vhodné k športovému outfitu. Na športové účely je lepšie siahnuť po teniskách s dokonale polstrovanou podrážkou. K prísnejším šatám alebo sukniam môžete zvoliť tenisky bez výraznejšej platformy. Naopak, tenisky s výraznejšou platformou sa skvele hodia k uvoľnenému oblečeniu - šatám alebo sukniam. Podľa sezóny zvoľte materiály a farebné kombinácie.

Aké materiály a farby sú vhodné?

Priedušné textilné materiály sú vhodnejšie na leto, na jar a na jeseň môžete siahnuť po kožených a syntetických teniskách. Vyberte farebné kombinácie s vyvážením. Bielou a čiernou klasikou nič nepokazíte, vhodné sú aj monochromatické kombinácie, striedajúce sa farebné odtiene. V lete sa môžete viac pohrať s farbami, ktoré zosvetlia váš vzhľad. Skúste si však zvoliť outfit podľa aktuálnej aktivity bez extrémnych kombinácií.

Večerné oblečenie verzus tenisky

Tenisky ako doplnok k večernému oblečeniu musia mať tiež nádych ľahkej elegancie. Tenisky v štýle baleríny vyzerajú skvele. Ľahko sa dajú prispôsobiť šatám a plášťom. K pánskym a dámskym oblekom voľte tenisky mokasínového strihu. Funguje dobre aj na kombináciu rovných nohavíc s blúzkou alebo ľahkou taškou. Tenisky sú tiež znesiteľným doplnkom k dlhému kabátu.

Klasické kostýmy - bunda so sukňou sa postupne nahrádza nohavicami s blúzkou a bundou. Hlavným dôvodom je ich praktickosť. Sú vhodné na stretnutia a spoločenské udalosti. Ak chcete pôsobiť uvoľnene a ležérne, tenisky sú ideálnou a módnou voľbou.