Aká farba tenisiek je tá pravá?

Pohodlná športová obuv alebo tenisky sú neoddeliteľnou súčasťou nášho šatníka. Nosíme ich takmer automaticky každý deň - do práce, do školy, do prírody, na ihrisko. Niektoré majú svoj nadčasový štýl, iné sa rady chytia aktuálneho módneho trendu. Ak patríte k fanúšikom športového štýlu s vycibreným vkusom, potom vás určite bude zaujímať, aké trendy sú tento rok v móde.

Tenisky s výraznými farebnými kombináciami

Jednoznačným hitom tejto sezóny budú tenisky s výraznými farbami a netradičnými farebnými kombináciami. Nebojte sa byť odvážni a vynaliezaví. Výrobcovia športovej obuvi - Vans, Veemes, New Balance - pre vás pripravujú príjemné prekvapenie. Výrazné farby zvršku a podrážky topánky vo farbe fosforu obohacujú váš štýl. Princíp obuvi je jednoduchý - čím viac kombinácií a farieb, tým lepšie. Svet nie je len čiernobiely, ide so všetkým.

Tenisky v retro štýle

Tento rok majú naši tínedžeri ďalšiu jedinečnú príležitosť vidieť, ako sa ich rodičia hrali na ihrisku a v škole. Aj tento rok nebudú chýbať módne topánky v štýle 80. a 90. rokov. V kurze budú špecifické siluety, kombinácia niekoľkých farieb, ale so zachovaním vysoko kvalitných materiálov. To však nemusí mladých športovcov odradiť. Keď spárujú svoje retro tenisky s inými odevmi, môžu medzi svojimi rovesníkmi počuť vlnu obdivu.

Trail inšpirované tenisky

Ďalším pomerne zaujímavým trendom je nosenie atletickej obuvi na náročné športové aktivity a turistiku. Dizajn obuvi by mal v prvom rade zabezpečiť aspekt kvalitnej a zdravotne nezávadnej obuvi. Zároveň sa vytvára zaujímavé spojenie medzi topánkami vhodnými do mesta a na hory. Modely sú určené pre mužov aj ženy. Okrem pohodlia si mladí športovci môžu zvoliť aj topánky so zaujímavým dizajnom a farebnou schémou.

farebné tenisky

Tenisky v dvoch farbách

Konzervatívni fanúšikovia športového štýlu, ktorí nechcú príliš ovplyvňovať svoje okolie, sa skôr uchýlia k kombinácii dvoch farieb. Kombinácia farieb môže byť veľmi jednoduchá - napríklad ženy si môžu zvoliť kombináciu bielej podrážky a zvršku lososovej farby. Zaujímavá je aj biela s červenou alebo žltá s oranžovou. Muži môžu siahnuť po topánkach so sivým zvrškom v kombinácii s tyrkysovo zelenou podrážkou. Účinne funguje aj kombinácia bielej s čiernou alebo modrou.

Podarilo sa vám nakoniec vybrať tie najlepšie tenisky? Teraz si už stačí len zvyknúť na decentný outfit a vyraziť do spoločnosti, za športom alebo do krásnej jarnej prírody.