Tenisky a známe osobnosti

S príchodom leta dochádza k zásadnej zmene v outfite a obuvi. Máte pocit, že váš šatník a skrinka na topánky potrebujú väčšiu zmenu? Vyberáte si praktický variant alebo sa necháte viesť módnymi trendmi? Čo sa teraz nosí? Nechajte sa inšpirovať módnymi časopismi a pokojne sa zamerajte na vzhľad a štýl celebrít.

Tenisky Vans a ich slávni fanúšikovia

Všimli ste si, že štýlové tenisky s moderným dizajnom nosia aj známe osobnosti? Kto je vo svete celebrít uchvátený?

Kalifornská herečka a neformálna modelka Ashley Benson bola videná v ladiacich teniskách. Určite ju poznáte zo série Roztomilé mrchy (2010 - 2017), v ktorej si zahrala úlohu pôvabnej Hanny Marin. Ďalšou hviezdou filmového neba, ktorá sa na verejnosti objavuje v značkových teniskách, je Julia Roberts.

Vänskä si obľúbila aj modelka, spisovateľka a módna návrhárka anglicko-čínskeho pôvodu - Alexa Chung. Upútala pozornosť verejnosti pózovaním pre Elle Girl a Cosmogirl!

Pohodlné tenisky Vans pre náročné športy si zamilovali aj známi rapperi. Kto konkrétne? Americkí rapperi ASAP Rocky a Tyler,tvorca (producent, grafik a režisér v jednom). Vďaka kvalitným a pohodlným trénerom si ľahko poradia s náročnými hudobnými vystúpeniami a záznamovými hodinami.

Aj rapper českého pôvodu Johny Machette (vlastným menom Jonáš Čumrik) v ňom zatancoval niekoľko svojich hudobných videí.

Ktoré celebrity nosia trénerov New Balance?

Značkové tenisky a športové oblečenie z kolekcie New Balance sú doménou hlavne pre športovcov. Sedia dobre a podporujú skvelé výkony vynikajúcich tenistov, ako sú Britka Heather Miriam Watsonová alebo Kanaďanka Milos Raonicová. Ďalšou osobou, ktorej sa táto značka páčila, je americký spevák Pharrell William a nedá na ne dopustiť.

Ako môžete efektívne kombinovať športovú obuv s outfitom?

Monochromatické topánky - biela, čierna a hnedá sú známou klasikou. Je pomerne ľahké kombinovať ho s bežným oblečením, či už zvolíme športový alebo ležérny odev. Letné mesiace chcú slnko a farby. Nezaškodí vyskúšať výraznejšiu kombináciu, ktorá sa hodí k pastelovému outfitu. Základom úspechu je tiež správna voľba veľkosti a strihu.

Tenisky a známe osobnosti

Pre príjemné leto si stačí zvoliť z novej kolekcie to pravé. Nápadité modely s výrazným dizajnom oslovia každého športovca. Niektoré známe osobnosti radi nosia väčšie číslo, ale sú praktickejšie!