Trendy tenisky 2020

Trendy 2020, ktoré tenisky sa nosia?

Móda je veľmi premenlivá a týka sa aj sveta tenisiek. S ktorými modelmi zaručene v roku 2020 bodujete?

Minimalizmus a udržateľnosť

Móda tiež pomaly reaguje na presvedčenie, že by sme si mali viac vážiť planéty a podporovať udržateľnosť. Ruka v ruke s takzvanou slow fashion má aj minimalistický koncept.

Hľadáte tenisky, ktoré si o rok nevyzujete, pretože už vám nebudú užitočné? Keď vám v krabici od topánok dôjdu minimalistické biele tenisky, je najvyšší čas, aby ste ich dostali v roku 2020. Do svojho portfólia pridali množstvo značiek, napríklad New Balance. Biele tenisky kúpite v pánskych aj dámskych kolekciách.

Ak vás už teraz zahlcujú farebné a bláznivé modely, potom s veľkou úľavou pozdravíte trend jednoduchosti, ku ktorému by sa v blízkej budúcnosti malo pridať čoraz viac výrobcov. A ak chcete zdokonaliť svoju udržateľnú filozofiu, hľadajte tenisky vyrobené z recyklovaných materiálov.

Sláva farbám

Čím bláznivejšie, tým lepšie môže byť heslo do roku 2020 vo svete tenisiek. Prakticky každá značka priniesla na svet farebný model. Môžete napríklad vyskúšať tie, ktoré vyrobili americké dodávky.

Je povolená prakticky akákoľvek kombinácia. Cieľom je doslova rozsvietiť ulice a rozbiť klasické čierne outfity, ktoré každý deň vidíme na uliciach. Tento rok praje všetkým, ktorí sa neboja, byť odvážni v móde.

Inšpiráciu si môžeme vziať aj pri pohľade späť. Len málo epoch bolo farebných ako osemdesiate roky. Disco trendy z „osemdesiatych rokov“ môžete smelo využiť aj k modernému outfitu. Metalické tóny, neónové farby a rozmanitosť sa v roku 2020 vracali na každom kroku. Nebojte sa sýtych farieb, ktoré pripomínajú rovnomerné scény z vesmíru.

vysoké opätky

Tenisky na platforme prežili svoju najslávnejšiu éru v 90. rokoch. Mnohí z nich sú nadšení, iní by ich najradšej videli ako súčasť módneho príbehu, ktorý sa už nikdy nevráti do ulíc. Nastal však rok 2019 a obrie tenisky sa opäť objavili v plnej sile.

Mnoho odborníkov predpovedalo pre tento konkrétny trend doslova krátku životnosť. Robustné platformy, ktoré vyzerajú ako otcova skrinka na topánky, pomaly miznú, ale v jemnejšej a umiernenejšej podobe sa tento rok na platforme nosia aj tenisky. Dokonca sa k nim hodia aj sukne.

Je len na vás, či im dáte šancu. Zdá sa, že sú kontroverzné, a rozhodne nie sú pre tých, ktorí radšej splynú s davom. Na druhej strane sú úžasne pohodlné. Najmä dievčatá ocenia, že podobný typ topánky dodáva vytúžené centimetre a dokonale im predlžuje nohy. A čo by ste si ich mali obliecť? Vyskúšajte napríklad rifle a košeľu.


Trendy tenisky 2020