Ako nosím k nohaviciam tenisky?

Ako nosím k nohaviciam tenisky? Máme pre vás niekoľko tipov

Tenisky a nohavice sú nesmrteľnou kombináciou. Možno vás nikdy nenapadlo, ako nosiť k nohaviciam tenisky. Je to ale škoda, tenisky sa dajú doslova čarovať tiež. Máme pre vás tipy na neobvyklé a nadčasové kombinácie.

Tenisky a rifle, ideálne dve

Ak chcete svoj štýl poňať prostredníctvom nadčasovosti, kúpte si biele tenisky. Hodí sa prakticky k čomukoľvek vrátane klasických džínsov. Jednoducho ho doplňte bielym tričkom a vytvoríte univerzálny voľnočasový outfit.

Páni majú výhodu v tom, že biele tenisky sa dajú nosiť prakticky v čomkoľvek - k šortkám a plátenným nohaviciam. Keď si kúpite jedinú bielu tenisku, môžete s ňou vytvoriť nekonečné množstvo módnych variácií.

Na druhej strane, ak chcete svojmu vzhľadu dodať viac elegancie, stačí si zaobstarať čierne rifle. Môžete tiež dosiahnuť tie úzke, ktoré sú práve teraz veľmi módne. Doplňte ich čiernymi teniskami a košeľou. Dostanete úškrn.

Na druhej strane, ak chcete vytvoriť zámerne nedbalý vzhľad, noste členkové plátno a moderné rifle s obnosenými prvkami - vysekávaním alebo šitím.


Tenisky do nohavíc

Predovšetkým pohodlie

Aj keď sú džínsy základom pánskych a dámskych šatníkov, tenisky sa dajú nosiť aj k iným typom nohavíc. Vrátane populárnych predĺžených nohavíc culottes.

Najmä tieto nohavice sú veľmi pohodlné. A určite to nie je tak, že ženy a ženy musia stáť na podpätkoch. Využite skutočnosť, že tieto nohavice sú ideálne na dni, keď chcete byť pohodlní a obujte si k nim „ploché“ topánky. Na výber by mali byť nízke tenisky, aby ste sa mohli pochváliť členkami.

Tip zasvätených osôb: Culotty by mali byť dostatočne dlhé, aby postava ukazovala iba členok, nie celé lýtko. Vyzerajú nápadne lichotivejšie a môžete si ich dovoliť, aj keď nemáte rozmery modelu.

Nedáte dopustiť na legíny, pretože vás nič netlačí a neškrtí? Hoci ich módna polícia často preklína, ak ich viete nosiť, určite si ich môžete dovoliť. Vezmite si so sebou dlhší sveter, aby zakryl čokoľvek, s čím sa na verejnosti rozhodne nechcete pochváliť. A pre nich také odlišné ako dizajnérske tenisky. A veľmi efektívny vzhľad je na svete.

Elegantným spôsobom

Prevažuje vo vašom šatníku elegantné oblečenie? Ani tu vás tenisky nesklamú. Okvetné lístky sú mimoriadne obohacujúcim „predmetom“, ktorý môžete pridať aj k elegantnému kostýmu. Hlavnou výhodou je, že ak ste čo i len viazaní na pracovný odev, nemusíte sa prezliekať. Musíte mať po práci po ruke iba biele tenisky a vykúzliť už len pohodlný model na prechádzky mestom.

Okrem nohavíc si môžete dovoliť aj robustnejšie tenisky s hrubšou podrážkou. Nechajte si jemné modely so sukňami. Ak ste sa teda dostali do trendu takzvaných škaredých tenisiek, tu ich môžete dobre využiť.