Ako nosím členkové topánky?

Členkové topánky sú špeciálnou témou, ktorá v chladnom počasí určite nesmie chýbať. Moderná a štýlová obuv je snom každého z nás. Urobte si radosť a doprajte si kvalitné členkové topánky, ktoré zvýraznia váš obľúbený outfit. Zaujímajú vás tohtoročné módne trendy?

Sú šnurovacie členkové topánky trendy?

Šnurovacie členkové topánky s výrazným podpätkom a rovnou platformou obohacujú váš šatník. Pre konzervatívne osobnosti je k dispozícii v čiernej, bielej a hnedej farbe. Odvážni z nás môžu nájsť lásku vo vzore zvieracej kože, vo výraznejších farebných kombináciách alebo vo šnúrkach, ktoré sú doplnené prackou. Je pomerne ľahké prispôsobiť sa džínsom, sukniam, ale aj odvážnejším kúskom oblečenia. Môžete tam ísť za zábavou, prácou aj prácou. Pri dlhších prechádzkach zvoľte nižší podpätok.

Ako nosím členkové topánky?

Členkové topánky v lesklom prevedení?

Lesklé materiály upútajú pozornosť a vytvárajú pocit ležérnosti a nenásilnej elegancie. Vzhľadom na prevažujúce módne trendy, ktoré sa stále týkajú 80. rokov, je možné ich v zime a na jeseň nosiť v rôznych kombináciách. Je vhodný ako vhodný doplnok k džínsom, k jednofarebnému oblečeniu, ale aj k farebnejšiemu outfitu. Rozhodne nič nepokazíte, ak pôjdete po čiernej metalíze. Máte šancu byť s ňou úspešný na neformálnom večierku, workshope alebo pracovnom pohovore.

Muži proti ženám ...

Členkové topánky si tento rok určite nájdu svojich priaznivcov u oboch pohlaví. Ženy majú v tomto ohľade otvorený priestor na experimentovanie. Môžete zvoliť zaujímavé kontrasty a prírodné motívy, s výnimkou kvetinových šiat. Muži radšej siahnu po jednofarebnej klasike. V žiadnom prípade nič nepokazí čiernu alebo prírodnú hnedú farbu. Jesenné a zimné topánky v členku vyzerajú elegantne a nenásilne na obchodných rokovaniach a na príjemnej prechádzke lesom. Stačí nájsť vhodnú veľkosť a premýšľať, ako uzavrieť pohodlnú obuv ...

Nebojte sa experimentovať a nájdite elegantnú, ale aj zaujímavú kombináciu topánok s outfitom. Fantázii sa medze nekladú. Pamätajte, že vaša spokojnosť a pohodlie sú obzvlášť dôležité. K topánkam môžete ľahko pridať ďalšie prvky, ako napríklad: B. šál, praktická kabelka a rukavice, ktoré vyjadrujú vašu osobnosť.