Tenisky do mesta

Ako môžem nosiť tenisky po meste? Horúce tipy na špičkové kombinácie

Kedysi boli tenisky určené pre fanúšikov čisto športového štýlu. Ale už dávno to tak nie je a táto topánka dokazuje, aká môže byť variabilná. Ako môžem nosiť tenisky po meste?

Ako prekročím športový tieň? Štýlové v teniskách

Tenisky vo všetkých svojich podobách majú jedno spoločné: Predovšetkým sú mimoriadne pohodlné. Zároveň môže byť úplne univerzálny. Môžete nosiť nízke modely, ktoré sú vhodné na leto alebo po členky. Budete ich používať na chladnejšie mesiace. V topánkach mužov aj žien sa objavujú tenisky. Bez ohľadu na vek stretnete na ulici bežných ľudí.

Že tenisky sa v meste dajú nosiť, iba ak máte tepláky a chodíte do posilňovne? Zabudnite na podobné predsudky. Napriek svojmu športovému pôvodu sa dnes dajú kombinovať prakticky podľa ľubovôle. Dámy môžu dokonca nosiť tieto topánky so ženskými sukňami alebo šatami.

V takom prípade sa vašej kreativite medze nekladú. V kombinácii s voľnými alebo maxi sukňami vyzerajú populárne tenisky dobre na pevnej platforme. K minisukniam môžete nosiť jemné topánky. Je len na vás, či si trúfate výrazne kombinovať farby alebo dáte prednosť jednoduchým bielym teniskám pred metalickou sukňou, ktorá sa hodí prakticky ku všetkému.

Najmä tenisky by mali „rozumieť“ zvyšku vášho šatníka. Ak ste skôr fanúšikom elegancie, vyberte si decentné tenisky, ktoré môžu byť značkové a veľmi drahé, ale do sveta príliš „nekričať“. Okrem spomínaných bielych tónov vám dobre poslúži aj pár v čiernej farbe. Tieto univerzálne krásky si oblečiete k úzkym čiernym rifliam, elegantným predĺženým nohaviciam a dokonca aj k bunde.

Pohodlie predovšetkým alebo kráľ v teniskách

Patríte k ľuďom, ktorí sú kreatívni, hraví a neboja sa vnímať módne trendy ako zábavu? Potom si určite môžete trúfnuť na farebné modely so vzormi a potlačami. Keď máte módu doslova po ruke, vytvorte hravý a zábavný vzhľad plný kontrastov s teniskami.

Myslíte si, že nadýchané tylové sukne sú vecou pre päťročné dievčatá? Omyl, aj v nich budú vyzerať dámy v dospelosti. Párovanie tenisiek je skvelý spôsob, ako si udržať ženskosť a zároveň nestratiť pohodlie. Ak sa už nebudete cítiť ako roztomilý outfit, nahraďte objemnú sukňu decentnou kombinézou.

Nechcete, aby bol výsledný dojem preplatený? Pamätajte na jednoduché pravidlo, že výrazné tenisky ladia s neutrálnymi farbami oblečenia. Naopak, ak máte náladu na klasické modré rifle, farba tenisiek vám umožní viac relaxovať. Trúfate si na metalické tóny alebo si doplníte letný šatník žltou či nebesky modrou?

Monochromatický vzhľad je v dnešnej dobe tiež veľmi populárny. To znamená, že sa môžete farebne zjednotiť a obliecť do jedného odtieňa od hlavy po päty. Béžová alebo sivá potešia aj konzervatívne naladených ľudí, žltá alebo ružová ukážu osobnosť skutočného módneho fajnšmekra. Aby výsledok nevyzeral príliš jednotvárne, môžete pomocou zmesi rôznych materiálov a štruktúr získať viac.


Tenisky do mesta