Ako spoznáte falošné topánky?

Ako spoznať falošné značkové tenisky na internete

Konečne si tu! Nové tenisky, o ktorých ste snívali, priniesol práve kuriér. Nenechajte sa rozmaznávať nákupom lacných fejkov z Číny. Takéto topánky rozhodne nevydržia tak dlho ako originálne tenisky. Ako spoznáte falošné topánky?

Cena je podozrivo nízka 🏷️

Aj keď sa radosť znásobí, keď za nový pár obuvi zaplatíte menej, ako je obvyklé, niektoré ceny sú už podozrivo nízke. V takom prípade vaše oči budú plakať skôr, ako budete šťastní. Podporujete tiež falšovateľov značkového tovaru. overený predajca

Nakupujte od slovenských alebo zahraničných predajcov, ktorí majú pozitívne hodnotenie a ktorí sa prezentujú na samostatných webových stránkach. Predajcovia na trhoch Aliexpress, E-Bay a podobných trhoch majú často veľmi dobré hodnotenie, ale nikto nevie, či sú zákazníci milovníkmi tenisiek ako vy.

Fotografie zlého produktu 📷

Fotka sa predáva. Pokiaľ vám teda obrázok ukazuje, že nie je dostatočne kvalitný, je to ďalší zdvihnutý prst pred zakúpením. Predajcovia dostanú najlepšie fotografie od svojich dodávateľov. Ak nepredložia produkty, niečo nie je v poriadku.

Obal nevyzerá dôveryhodne 📦

Máte čiernu tašku, v ktorej nové tenisky lietajú zadarmo bez krabice? Takže máte v ruke nesprávne tenisky. Značkové tenisky zasielajú predajcovia vždy v originálnom balení, ktoré je zabalené do hodvábneho papiera s dodacím listom a pokynmi na správnu starostlivosť. Botník robí prvý dojem a veľké značky to vedia veľmi dobre. Ak prvý dojem nie je 100%, dajte varovanie.

Takú kombináciu farieb ste ešte nevideli 🌈

Falšovatelia obuvi radi vymýšľajú. A starosti s tieňmi si nerobia. S atraktívnou cenou sa nebojte zistiť, či farebnú kombináciu ponúka samotný výrobca alebo iné e-shopy. Neponúka? Potom sa nesnažte byť za každú cenu originálny a ušetrite si veľa starostí, ak stretnete fanúšika značkových tenisiek.

Označiť podrobnosti 👟

Každá značka má na topánke detaily, ktoré z nej robia originálny kúsok. Napríklad tenisky Vans spoznáte podľa typickej tehlovej farby podrážky a dvoch bodov na podrážke, ktoré uvidíte iba dotykom. A každý detail, na ktorý sa každý výrobca spolieha pri svojich výrobkoch, má podobné podrobnosti.


Ako spoznáte falošné topánky?

Vyhnite sa nákupu falošných tenisiek a užívajte si vzrušenie a radosť z doručenia balíka od kuriéra. Ďakujú nielen výrobcovia, ale aj vaše nohy.