Oblekové tenisky? Áno!

Tréneri oblekov už nie sú tabu. Ako však vytvoriť kombináciu, ktorá je svieža a zabráni nepríjemným kŕčom?

Na aké udalosti sa dajú tenisky použiť?

Uvoľnený štýl nie je vhodný pre žiadne prostredie. Topánky Vänskä jednoducho nie sú vhodné na koncert klasickej hudby, divadlo alebo na slávnostné či pohrebné udalosti v honosnom prostredí. Naopak, uvoľnené letné svadby pod holým nebom, záhradné párty alebo neformálne piatky v kancelárii pozývajú na košeľu bez kravaty a pohodlnú obuv.

    Oblek by mal byť:
  • svetlé farby alebo tmavo modrá. Rovnako sa nevyhýbajte výrazným vzorom, k teniskám sa hodia úžasne.
  • vyrobené z prírodného materiálu. Ľan je považovaný za jeden z najlepších, pretože je priedušný, ľahký a veľmi pohodlný.
  • dobre priliehajúce. Ako každý iný oblek. Samotný strih však môže byť voľnejší alebo štíhlejší.
  • s vyhrnutými nohavicami. Vďaka tomu vyniknú tenisky!
  • Oblekové tenisky

    Ktoré tenisky k obleku?

    Keďže je to celkovo uvoľnený vzhľad, nemusíte na to príliš myslieť. Veľmi obľúbené sú tenisky Vans, čierne alebo farebné. Sú pohodlné a nízke. Je vhodný najmä pre úzke nohavice. K širším nohaviciam voľte ťažšie tenisky, aby boli proporcie podobné celej postave.

    Aké doplnky k pohodovému obleku?

    Okrem tenisiek môžete svoj outfit doplniť mnohými doplnkami. Zrolované nohavice hovoria o farebných ponožkách, keď nechcete holé členky. Súčasťou obleku je vždy opasok. Môžete si vybrať kožené opasky v rôznych farbách alebo látkové opasky alebo pletené opasky. Ďalším doplnkom môže byť farebná vreckovka alebo kvet na klope bundy.

    Nepodceňujte pokrývku hlavy! Slamený klobúk, šiltovka alebo ľanová Bekovka urobia z vášho outfitu dokonalý celok.